Si veient aquesta pàgina web encara no ets membre de la colla de la Papallona llegeix això sens falta!!

L'únic requisit que es necessita per formar part de la colla, són les ganes de passar-ho be, divertir-se i alhora divertir la resta de gent. A la papallona et prometen bones estones, molta festa, molts riures i un bon grapat d'anècdotes que de ben segur no oblidaràs!

Tu tries, si t'agrada pots aprendre a tocar el tabal o la gralla, nosaltres te'n ensenyem o si prefereixes tindre l'experiència de ser un dels portadors, llençar aigua, confetti, etc... sempre podràs triar el que més t'agradi fer.

Però no tot es limita a les cercaviles i actuacions, sino que tambe concerts, festa major, quinto, colònies i altres activitats ocupen el nostre temps sent una de les colles amb més activitat de Terrassa i de Catalunya durant tot l'any. Vine'ns a conèixer!!

No t'ho pensis més i apuntat al grup de La Papallona de Sant Pere!! No t'enpenadiras!!!

Tens tres maneres de unir-te, mirant a la web la pròxima actuació i acompanyar-nos, venir els dijous (assaig de músics cada dijous)a les 7:30 al Casal de Sant Pere (Passeig 22 Juliol nº 337, Terrassa) o enviant-nos un e-mail a info@lapapallona.cat i nosaltres ens posarem en contacte amb tu per explicar-te les pròximes activitats que tinguem o resoldre qualsevol dubte que tingueu sobre la colla!

Uneix-te !!