Passeig 22 de Juliol nº 337 08225 Terrassa (Barcelona)
www.lapapallona.cat
info@lapapallona.cat
Associació Cultural La Papallona de Sant Pere

PRÒXIMA PARADA : BARCELONA !!

Per començar l'any, desprès d'unes setmanes de descans, ens preparem per la pròxima parada, i es que la Papallona tornarà a la capital catalana.

Serà el pròxim diumenge 14 de febrer amb una cercavila a les 17 h per centre de barcelona en motiu de les Festes de Santa Eulàlia i de la XII Mostra de Bestiari Festiu de Catalunya " Insectes i Bitxets festius i de Foc".

Desprès d'unes setmanes de descans merescut, tornem a enxufar els motors, encara recordant el éxit del quinto d'aquestes festes passades, en que gràcies a la massiva participació de gent durant tots els dies i la col·laboració de molta gent i comerços de l'eix comercial sant pere, es podran fer realitat els projectes del nostre grup, però sobretot per tirar endavant els projectes dels nostres amics de la ONG Kambacat (amb qui juntament organitzem el quinto) de poder fer un segon pou a Kenya. Ens agrada que passeu una bona estona i nomes ens falta dir a tots vosaltres MOLTES GRÀCIES!!!!!

Quasi un any més tard, tornem a enfilar el vol cap a Barcelona, i aquest cop serà una trobada de bestiari al cor de la ciutat catalana.

A partir del 6 de Febrer es podrà visitar l'exposició de les figures al Palau de la Virreina, on hi seran figures com El Cuc de Molins de Rei, La Llumeneta de Perafort, el Diabló de la Selva del Camp, La Papallona de Sant Pere i molts més...

I el diumenge 14 en plena celebració del Carnestoltes, a les 5 de la tarda totes les besties sortiran de l'exposició del Palau de la Virreina per fer una cercavila pels carrers cèntrics de la ciutat per a arribar a un dels llocs més emblemàtics de la ciutat de Barcelona, la Plaça Sant Jaume.

Sens dubte serà una actuació que recordarem durant molt de temps!!

 

AMB EL GERARD QUINTANA !!

Això és noticia!!!

Els músics de la Papallona tocaran juntament amb el músic català Gerard Quintana!!

Tal i com ho sentiu, els músics de la Papallona col·laboraran en el pròxim concert d'en Gerard Quintana a Terrassa!! Serà el pròxim 13 de març a l'Auditori de Terrassa on el Gerard Quintana presentarà el seu últim disc "Deterratenterrat" davant de tot el públic terrassenc.

Tot un repte pels nostres músics que col·laboraran en la cançó del seu nou disc "Barcelona en colors", acompanyats de dos capgrossos cedits per l'Associació de Veïns de Sant Pere i restaurats per malalts neurològics del Casal Obert d'AVAN

En aquest enllaç podeu trobar més informació del concert a:

http://www.casadelamusica.cat/ca/terrassa/concerts/1727/GERARD_QUINTANA_presenta_Deterratenterrat

i podeu escoltar la cançó i veure el videoclip aquí:

http://www.youtube.com/watch?v=feRdt2IELQk

Un espectacle que us recomanem que aneu a veure, així que reserveu la data!!

 

 

 

F