El que inicialment es va plantejar com a un concurs de grallers i tabalers, obert a totes les colles del país, més endavant vam tindre que canviar el format de l'acte degut a la poca inscripció de colles.

Doncs el que havia de ser el 1er Concurs de grallers i tabalers va passar a ser una mostra de grups musicals de la ciutat que va fer que la gent del nostre barri gaudís de un acte més dintre de la seva Festa Major.

 

Torna a 15è Aniversari

Aquell 17 de maig, tot i que el temps no acompanyava gaire, vam poder tirar endavant l'acte i seguir endavant amb la mostra de grallers i tabalers.

L'acte començava amb una cercavila encapçalada per la Papallona seguida per tots els músics participants, que ens duria des de el Mercat del Triomf fins a la Plaça Rosa Mora, on tindria lloc la mostra alterant-se els grups per acabar tocant conjuntament davant de els valents que van acudir a la plaça tot i l'amenaça de pluja.

Tot i el temps que feia i el problemes que vam tenir, estem força contents de com va anar.

Des de aquí agraïm a la colla que va participar, les poques colles foranes que volien participar i es van mostrar molt entusiasmats, i a qui ens va donar suport per poder tirar l'acte endavant com l'Ajuntament de Terrassa, l'Associació de Veïns de Sant Pere, l'Eix comercial Sant Pere i grallers.cat entre altres, gràcies a tots!