Un dels actes del 15è aniversari que teníem moltes ganes de fer és aquesta exposició itinerant que la vam anomenar "15 anys fent-la volar". Esta formada per 13 panells, on resumeix l'historia de la nostra papallona i els seus borinots durant aquets 15 anys de la Papallona. La inauguració va ser el dia 7 de Març del 2008 a la Associació Alba al Claustre de San Francesc, en un acte molt emotiu on van assistir entre altres el regidor de Cultura Amadeu Aguado, i el creador de la bèstia en Pep Ruiz "Ragà".

Però l'exposició no s'ha quedat aquí ja que amb aquets quasi dos anys s'ha recorregut tota Terrassa sense quasi tindre descans, del agradi de la gent que la visitat, ha sigut una manera de donar a conèixer a tota la ciutat la associació, el seu caràcter festiu i les activitats que s'han fet durant 15 anys d'existència. Fins i tot s'ha fet la versió en braile i en àudio per a persones amb dificultats.

La exposició ha estat a la Biblioteca Central de Terrassa, a les escoles de Terrassa La Roda i Francesc Aldea, a la seu de la ONCE de Terrassa, al local dels Minyons, a la Casa Soler i Palet (IMCET), al casal de Barri de Sant Pere, als Centre Cívics i les biblioteques de districte entre altres.

I no s'atura aquí, si la vols veure i no has tingut oportunitat atent a aquesta web que us anirem dient les pròximes dates!

 

Torna a 15è Aniversari