ESTA NAI TU

La cançó d' Esta nai tu va ser una de les sorpreses de la pujada a Estana de l'any 2008, tant per els borinots, com per tot el poble de Estana.

El David Traver ens va sorpendre portant aquesta versió de la popular "Maite zaitut" inspirada sobre la Papallona i el poble d'estana, que no vam deixar de cantar durant tot aquell cap de setmana. Una cançó enganxosa que va agradar molt a tot el poble i que s'ha convertit en tot un himne per a pujar a les terres del cadí.

La calitat no es molt bona, però no te desperdici. Pròximament la gravarem millor!!

Us podeu descàrregar l'audio de la cançó i la lletra amb els acords en PDF.

LLETRA

Cada cop que miro enlaire em sorpren tot el què hi ha, només veig estrelles i arbres i a la punta un campanar Crido i crido amb un somriure tot el poble està mirant és la sort d'estar aquí a Estana, que em té el cor mig enganyat...

A principis de Setembre, tots hi anem aterrisssant, al fons la paret de pedra i ja ens veus a tots flipant, som els de La Papallona que us portem festa major, tu només canta i disfruta que el demés el poso jo.

Estana i tu,

Estana, Estana i tu

Dibuixes dies

Amb vents de la teva olor

Collons quin fred quan has fet fora el sol

No hi ha distàncies entre tu,

Estana i jo.

 

Dissabte amb bona energia encetem un nou matí tots en marxa i alegria cap al poble a perseguir nens i grans donen rebuda tothom ens està esperant gralles i tabals es miren que això es comença a animar.

 

I a la nit de les estrelles, ben pintats de dalt a baix tots cap a la plaça a beure i a fer amics per endevant si et perdessis pels voltants posa el peu en lloc segur per mi no pateixis massa jo aquí mai estic perdut.

Els diumenges és de regla, caminar tot el matí, n'hi ha que dormen i no es lleven, la resta a Prat de Cadí, la ressaca em pren les ganes, el prat verd em diu que si, valls humides que un nou dia em tornen a fer feliç

Estana i tu,

Estana, Estana i tu

Dibuixes dies

Amb vents de la teva olor

Collons quin fred quan has fet fora el sol

No hi ha distàncies entre tu, Estana i jo.