LA COMPANYIA

La Papallona Teatre és un grup que es va formar al setembre del 2007 amb l'objectiu de protagonitzar un dels actes que es celebrava pel 15è aniversari de -La Papallona de Sant Pere-. La proposta va ser fer una representació teatral i de seguida ens vam decidir per fer Cabaret, el musical.

Els membres del grup estaven dividits en dos sectors, la part de text, que són actors i actrius que tots han fet teatre (amateur) o han estudiat en alguna escola com l'Acció Teatre, i la part de ball, constituïda per joves amb una mínima experiència en el món del ball.

Per fer Cabaret, una obra complicada, el primer que vam fer va ser mirar la pel·lícula, d'on vam treure el guió traduït al català. Després vam analitzar molt bé com faríem les cançons i vam decidir que nosaltres mateixos trauríem les partitures i aconseguiríem els mínims músics per tocar les cançons.

Entre tots varem fer que els assajos, els diumenges al vespre, funcionessin, ens basem en les coreografies del musical i de la pel·lícula i en fem una versió a la nostra alçada, amb l'opinió dels més veterans del grup en quant a teatre, fem que la part de text lligui i amb l'ajuda dels actors i actrius s'avança en aquest projecte que acaba sent un èxit.

 

 

Torna a 15è Aniversari

LA HISTORIA DE CABARET

En un Cabaret al Berlín dels anys 30, un lloc on la vida és divina, les noies són divines i fins i tot la orquestra és divina; l'Emcee, el Mestre de Cerimònies ens farà oblidar els problemes i gaudir amb les noies, les cançons i la gran artista americana, Sally Bowles.

En Brian, un nord-americà, arriba a Berlin per questions d'estudis i coneix la Sally, junts comparteixen una etapa de la seva vida, amb un amor inesperat, la Mary.

Aquesta felicitat aviat acaba, quan la realitat política entra al Cabaret.

 

EL REPARTIMENT

Sally - Júlia Abelló

Emcee - Pau Gómez

Brian - Josep F. Cortés

Rosie/Sally - Berta Serrat

Frich - Edu Clotet

Fritzy/Natàlia - Alba Llavina

Mary - Marta Figueras

Víctor - Carles Miras

Herr - Sandra Busquí

Coste - Carme Montañez

Lulu - Arantxa Aguilera

Frenchie - Anna Grifell

Texas - Trinitat Soler

Helga - Sandra Consola

Victoria - Marta Caffarel

Latry - Sara Pérez

Imam - Carles Alcoberro

Figurants:

Pere Amat, Roser Mur

Vestuari:

Mª Teresa Martí, Núria Pinell